Help Ons

De vrijwilligers van Zeilen met Visie zetten zich met veel energie in om mensen met een beperking een onvergetelijke zeildag te bezorgen. Echter, zonder financiële steun zijn wij niet in staat om deze activiteiten aan te bieden, laat staan verder uit te breiden. Als onze doelstelling u aanspreekt, kunt u ons op de volgende manieren helpen:

Zeg het voort – Maak mensen in uw netwerk attent op onze stichting, doelstelling en deze website. Wij denken bijvoorbeeld aan geïnteresseerden voor een zeildag, potentiele donateurs of mogelijke sponsors.
Volg onze activiteiten op social media.

Word donateur – Het is mogelijk on online direct een donatie te doen. Indien u vervolgens in ons ‘Vrienden van Zeilen met Visie’ bestand wilt worden opgenomen, vermeld dan naast uw naam ook uw email adres.
Er zijn gedurende het jaar mogelijkheden voor Vrienden om mee te zeilen. U wordt te zijner tijd benaderd.

Word zeildagsponsor – Uw organisatie zou een, of meerdere zeildagen kunnen sponsoren, misschien voor mensen uit uw eigen regio. Zeilen met Visie kan helpen om de juiste match te vinden.
Wij zullen in overleg een passende tegenprestatie aanbieden en denken hierbij bijvoorbeeld aan zeildagen (bedrijfsuitje/teambuilding), reclame-uitingen (op website of schip) of merchandising (petten met bedrijfslogo).

Word vrijwilliger – Hoe groter ons team, des te meer activiteiten we kunnen uitvoeren. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste schippers. Om schipper op de ‘Compaen’ te zijn, is VB2 met het marifooncertificaat een vereiste.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.