Stuurdiploma verdiend!

’S ochtends om kwart voor 12 stonden we bijna klaar om met de bus richting de Flevo Marina te rijden, toen we een telefoontje kregen van Wicher dat het te hard waaide om uit te varen. We hebben toen afgesproken contact te houden omdat de wind mogelijk zou afnemen en er misschien ’s middags toch nog gezeild kon worden. Om 13:15 kwam het verlossende telefoontje; we konden gaan zeilen!

Eenmaal aangekomen bij de haven waren schippers Wicher, Arnoud en Bert ons al aan het opwachten. We klommen allemaal de boot op en toen we uitvoeren brak de zon zelfs door. De bewoners genoten van het geluid van het klotsende water terwijl ze lekker aan het relaxen waren in de zitzakken, iemand stond aan het roer, en anderen hielpen met het uitrollen van het zeil.

Na een hele gezellige middag kwamen we rond 17:00 weer terug in de haven. Daar kreeg iedereen het stuurdiploma van de Compaen en gingen we weer van boord nadat we onze schippers hadden bedankt. Bij zo’n gezellige middag hoort natuurlijk een lekkere afsluiter in het pannenkoekenrestaurant!

Bedankt Schippers Arnoud, Bert en Wicher voor de gezellige middag!

Reacties zijn gesloten.