Vaartocht met de Oogvereniging

Paul, Arnoud en natuurlijk alle andere die er ook waren. Bedankt voor deze geweldige dag. Ik heb echt genoten. Ik ga morgen de foto’s goed bekijken en dan zal ik ook even kijken of mijn foto’s wat geworden zijn. Ik zit nog na te genieten van deze prachtige dag. We hadden geluk met het weer en waren mooi voor de regen terug. Nogmaals bedankt allemaal!

Leonie

Wat een geweldige beleving! De wind door je haren voelen, de deining van het water en de geluiden van de zeilen, van de zee en van de wind. Vond het fantastisch en heb echt genoten. Dank jullie wel allemaal!

Dank jullie wel allemaal. Ik heb enorm genoten van deze bijzondere zeildag, de prachtige sfeer onderling en de gesprekken met jullie. Het was echt een bijzondere leuke groep vandaag!! Dank aan de schippers Paul en Arnoud die dit alles vrijwillig voor ons gerealiseerd hebben. Ik hoop dat er op termijn nieuwe schippers gevonden worden. Speciale dank aan de organisatie van de stichting Zeilen met Visie, de oogvereniging en aan de coördinator Christiaan Luca. Ik ben aan het nagenieten van deze topdag.

Yvonne

Reacties zijn gesloten.